Kerktoren Lattrop in de steigers voor restauratie – De Twentsche Courant Tubantia

Kerktoren Lattrop in de steigers voor restauratie – De Twentsche Courant Tubantia

De Twentsche Courant Tubantia Kerktoren Lattrop in de steigers voor restauratie De Twentsche Courant Tubantia In eerste instantie wordt de toren aangepakt. Onder meer wordt het voegwerk vernieuwd en het leien dak van de toren vervangen. Ook worden de beschadigde galmgaten gerepareerd en wordt de centrale verwarming vernieuwd. De tweede fase betreft het …

De Twentsche Courant Tubantia Kerktoren Lattrop in de steigers voor restauratie De Twentsche Courant Tubantia In eerste instantie wordt de toren aangepakt. Onder meer wordt het voegwerk vernieuwd en het leien dak van de toren vervangen. Ook worden de beschadigde galmgaten gerepareerd en wordt de centrale verwarming vernieuwd. De tweede fase betreft het …